Followers

Nak start semulaaaaa..

/
1 Comments
Assalamualaikum my sugar plump readers!!

Sesiapa yang masok or pernah baca blog (adeke yang nak baca..?) ni tahu lah blog Dalin dok promote Diet Atkins..

what is the animal is dattt...? Tekan SINI, SITU, SINUN dan SANI




tapi disebabkan duduk kolej kt uitm arau ni.. *halasann!!* Maka sangat sukarnya..untukku berpisah dgn muuu
untuk Dalin cari makan.. hukhukk.. *halasaann lagikk!!!*

Tak..tak.. ini seriouss..ada binatang dalam kesusahaann... sebab tetiba semester ni Dalin dicampakkkk jauh ke kolej paling jauh giler jauh habaq hangg.. siapa di sini warga Dahlia 2 Uitm Arau pasti mengertii.. tapi selesa je kolej ni..(bodek uitm, kot ada staff uitm baca... huhu) cuma jauh..hukhukk.. maka ada satu je kedai makan di sini.. tapi..tapi..tapiiii ia cuma bukak time tengahari.. lewat petang lauk tengahari dah dihurung binatang comel hitam bersayap tuu.. so memalam cuma ada bergoreng.. macam nasik..mee dan sewaktu dengannya.. ada jugak ciken chop dan roti arab.. dedulu Dalin bawak telur sepapan.. dan tetiap malam beli chiken chop tauuu.. tapi sampai bilerr...?

hazab kooo.. sampai bau telur nak muntahh.. pepagi makan telur rebus.. lepas tu chiken chop tu rm7.. matikkk... i ols bukan anak org kaya biyemdabelyu ada suploh vijik.. feferry ada henam vijikk.. bunglow keyelsisi 5 vijikk khenn..

kena la mengalah.. pagi makan oat/nestum tghari beli lauk dan malam roti arab sekeping dua hengget..

tapi turun gila lambat nak mamposss.. kura-kura lambat pun menang jugak dengan arnab.. *eh, ada kaitan ke?*

dolu-dolu awal sem kiosk gerai tak bukak.. sebab degree nak final.. kalau tak demer ada jual nasik lemak, kuih muih dan cucuk-cucuk.. cucuk-cucuk ni lah paling makhruh dalam Diet Atkins.. tak digalakkan.. tp kalau elak lagi bermanfaat.. haa.. nampakk..?

so dalin ingat lepas ni nak start balikk.. sapa nak joinnnnn Dalin? Dalin balik ghumah hujung minggu ni... So nak beli telur.. mayonis dan sos low carbs.. bawak periuk nasi (secara haraaamm!! miahahaha) Woiii.. plis jgn gtaw pihak uitm plishh.. kalau tak iols kena buat surat doktottt.. malas nak turun naik pejabat..  huhuhu..
dan bawak tin sardine tuna dan sewaktu dengan nyaa.. So hari Isnin depan yakni 17hb Febuari 2014 dalin nak start balikkk... syarat nak join? sila hanggap Dalin macam newbies kudis jgak okeeyy..

ada nombot tepon Dalin kanan hatasssss nuuuu.. nobot Selkom pun hadoo.. kosong satu sembilan empat kosong tujuh kosong sembilan kosong enam... dan SMS, "Saya nak jadi geng Diet Atkins bersama Dalin" kalau msg lepas 16hb tu dalin takmau dah ekk.. sebab dalin nak buat timing tempoh tu.. Dalin akan buat balik FASA SATU: INDUCTION BALIK. LEBIH DARI DUA MINGGU.

serious nak turun tu senanngggg je.. nak istiqomah tu gilak sesakk weyhhhh... dalin dah mokmok bujang lapokk ni.. isk..iskk.. patut takde orang laki gagah pekasa jeling-jeling Dalin dah.. rupa-rupanya lelemaks ku jeling kt depa.. sobs..sobss..

okeyyy.. itu je kot ngarutan dan carutan Dalin untuk hari inii.. hahaha.. ampunkan ke sewel lan ambo yee...

peacee.. bubyee...

and Happy ATKINS!!


You may also like

1 comment :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak Dalin, hehehe semoga berjaya ye. in shaa Allah, tawakal dan usaha lebih tau. hiewhiew ~~~