Followers

Siapa yang membelasah pelajar Malaysia di London?

/
14 Comments
Assalamualaikum my sugarrrrr plump readers!!
Dalin masuk Satu Group di Facebook ni..

Help find the Rioters who beat, and then mugged this overseas student

They are also sympathise  to the victim..
and some of them said that they are ashamed to be called 'British'
but, I used to live in UK about 10 yrs ago..
Most of the Britsh ppl are so friendly and kind..
they would give free sweets and foods to the neigbours!
and also good-warm-delicious pie.. 
YES PIE!!
so, here are the picture of 20ppl that had beat up our student..
and I know Britain  wouldn't seat around and just do nothing!
Malaysia is one of the country that  is highly respected by UK.

 ape2pun, kita tunggu berita esok~!



You may also like

14 comments :

Pocket said...

s11,
s19,
s5..
jer yg bagi pocket nampak cam mat saleh sikit.
yg lain nampak sikit jgak 'orang luar' gak

harap diorang jumpak mamat tu.
n ganti balik apa yg diorang dah amik tu. hoh!!

Dalin said...

Pocket: Dalin dulu ada pengalam duduk di UK.. mmg ramai mat hitam n pakistan.. jgn main2 dgn diorang.. menakutkan..

mizzkechique said...

mmg muka penjenayah.. grrrrrrrrr

Dalin said...

@mizzkechique: kan? yg suka cari pasal dgn org lain..

Amirul Amin said...

memang macam bangla jual karpet..siyes..hehe

Dalin said...

@Amirul Amin : kalau derang dtg Msia maybe bekerja sbgai bangla jual kapet.. haha.. tp mmg kt sana ramai org pakistan...

Diyana said...

hmm..tgk yg buat kaco bukan org britain sendiri pun.orang luar..teruk betul :(

Dalin said...

@kak diyana: tu la.. org Brisith tu sampai malu nk ngaku British.. padahal tak tahu lagi yg buat tu mat salleh or org migrasi..

scha al ahmad said...

kenapa diorg pukul student kita tuu?

Dalin said...

@Scha al Ahmad: eh? tak tahu lg ke? sbb ada riot di London, derang ambil kesempatan.. student ni nak buka puasa, lps tu di rompak.. rahang terkopak.. buat operation..

Zura said...

kejam betul drg nie..

Dalin said...

@Zura: tawu takpe.. smpai hati.. ambil kesempatan dia atas kekacauan di sana..

EYFAalias said...

ngeri je semua muka. huhhu

PinKy MoMMa said...

mcm muka bangla la huhuhu..
tapi serious kesian kt ashraf yg menjadi mangsa..

tak de belas kesian k diaorg ni!