Followers

Make Up! Yay Or Nay..?

/
0 Comments
Hi y'aalls..

Sekarang ni Dalin nak bebel pasal makeup..

Sebab I'm not a big fan of makeup.. dulu ye lah..


tapi sekarang ni jadi makin malas pulak nak up to date with the latest makeup on Earth.. 

Bukan apa, banyak kali tertipu bila beli make up especially kebanyakkan local products sebab kantoi banyak product tiruan yang timbang kilo tu.. padahal kita nak support anak tempatan kan..

dan sebab ni lah malas nau nak tahu apa-apa hal pasal makeup... kalau dulu pantang, zuss zass zuuss zass beli! tapi tu dulu lahhh...

But there's this one particular local product menarik minat Dalin..  DOLLANIS namanya..

sebab DOLLANIS ni ada juai lipmattes, texture setanding dengan overseas branded product..! 

serious tak tipu..!!  melembabkan bibir and kaler dia sangat lah gorgeous!

The famous ones are the Nude colors "The Nude Collection by Dollanis", the color is so soft, earth tone and suits for everyday makeup..

The Nude Collection by DOLLANIS


Seriously I really love the texture.. plus bila korang minum air kan, 

bekas minum tu takde lekat kesan lipmatte tu.. serious cakap! 

The Nude Collection by Dollanis ni  comes in a cute box dengan tiga ketoi lipmatte, code 01, 02 and 03.


Oh and this Lipmatte ni ada kelulusan KKM tau..  so yesss bukan product timbang kilo bagai..

and they will re-new it every year to sustain the quality of this product..

01 : NOT170702959K
02: NOT170702958K
03 : NOT170702957K
So this is the color of The Nude Collection code 01, 02 and 03
It is just RM50 for this cute box with 3 code colors of lipmatte! Gila murah kan..

So that you can  ubah-ubah kaler yang korang nak everyday rather than sticking to just one color..

Plus the quality is really good.. so in a nutshell, RM50 for these 3 lip-mattes is a really damn good investment..
So, it a YAY for me!! So kalau korang minat dengan make up, or a lip-matte lover just whatsapp me at 019-5973730 . Gerenti korang akan puas hati!


You may also like

No comments :