Followers

Incognito

/
0 Comments




My mind is now with this song... masa dah bangun ke masa nak tidur, tengah gosok gigi muka kaki ketiak jari-jemari waima masa study or dalam kelas lagu ni berlegar-legar dalam minda Dalin...



ugghh... diorang letak minyak senyonyong ke apa ni.. very addictive... berhantu betul...



Original song is actually Despascito from Luis Fonsi which is in latin version, pastu Justin Bibir Bieber ada buat version diorang pulak in English feat Daddy Yankee.. lepas tu datang anak Melayu Singapore jadikan Malay Version dengan tajuk Incognito.. cerita pasal perempuan tinggalkan sang lelaki, tapi si lelaki tak kisah pun sebab ramai yang menunggu.. haha.. Then ada female malay version pulak konon lawan balik lagu ni dengan sang perempuan memberikan alasan tinggalkan lelaki tu sebab tak solat 5 waktu and so on as if  "menghalalkan" untuk perempuan tu curang.. hahaha.. gitu la kisahnya.. tapi ianya hanya lagu je.. Don't take it serious ye.. Nak dengar yang female version?? Aaahh korang cari sendiri.. haha.. personally I love this version better dari yang female tu.. this is more catchy and meaningful...



Sebenarnya geng lelaki dalam lagu ni dengan geng perempuan tu geng diorg juga...



The talent behind this song is from MrGraphsman™ or boleh check FB page diorg MrGraphsman

Tahu tak on this day, view di YouTube nak dekat 1M views with 995,783 views... Sikit je lagi,,



...and the people behind it...?



Dzar Ismail Penyanyi kedua/Rapper

Muhammad Nizam Sa'im

Muhamad Noh Bin Sapari

Jufri Salim

Aidil Akmal Penyanyi yang suara lunak tu..

Imm Streamways



Hopefully you guys will fall in love with this song.. because I know I do... :)




You may also like

No comments :