Followers

Di mana ada playpen/crib/cot dan baby car seat murah?

/
3 Comments
Assalamualaikum my sugar plumps readers!!

Kalau sesiapa ada baca adake? post hadek Dalin yang sebelum-sebelum ni..
pasal hadek Dalin cari baby cot/playpen/crib dan car seat ni..

Dalin tau.. ramai emak-emak.. ibu-ibu tak juga para bapa yang mencari carseat dan baby cot yang berkualiti.. susah oooo.. baru iklan kan je.. bila tanya dah sold.. geram weyhh..!!

Tapii.. Hadek jumpa yang gila murahhhh... murah bagi 1st hand item lah..
Sebab mostly Dalin dok mencari ni.. harga itu untuk second hand item je..
Tapi this items bukan untuk parents yang fussy ye.. yang nak jenama mmg omak ngkau punya brands kheenn dr UK lah.. France lah.. USA lah...

Tapi Dalin tengok ni okey sesangat.. cantek dan berkualiti.. cuma Dalin tak beli pun playpen.. rasa macam, "halohh..halohhh.. cantekk sangatt.." tapi ada cousin Dalin offer kat Dalin for free.. kiranya second hand lah.. plus Dalin nak jimat duit lagi.. sebagai student yang sgt berwibawa khenn.. so I have to say bye-bye to this beautiful playpen.. sobs..sobss..

All thanks to Lelong.com sebab berjaya carikan playpen and also baby car seat for me.. design dia serious cantekk!! Nak nangis tengok.. First hand item weyyyhh.. Brand new.. sebab bila Dalin jumpa second hand item di mudah.my, bila contact je terus "sorry..sold", padahal baru je iklan tu keluar.. nangis k!

Untuk Playpen Click SINI

ada 3 kaler.. PINK, BIRU dan HIJAU!!
Cantekkk kannn? omeyy..omeyy...
Kalau nak order atau sebarang pertanyaan.. sila click link Dalin bagi tadi.. cepat sebelum habis!!! Dann.. Untuk Semenanjung Malaysia, shipping fee adalah PERCUMA!!!! sila percayaa.. kalau anda dari Sabah Sarawak je harus bayar.. tak ke berbaloii weyhhh...

Untuk baby car seat pulak click SINI


Ada dua color, MERAH dan BIRU.. I loveeee this type of car seat.. sbb dia comeyyy.. ada shades.. dan juga boleh dijadikan rocker.. (macam buai tu).. harga dia berbaloii weyhhh... serios wa cakap!! tapi car seat ini ada harga shipping.. tp murah je..ko add harga car seat + shipping fee dia pun still murah.. jangan risau.. pi tengok cepatttt!!!

Believe me.. diorang akan reply message dan pertanyaan anda cepat gilaaa.. serious cakap!

PERHATIAN: I DO NOT OWE THIS ITEMS ABOVE. AND THEY DID NOT SPONSOR ME TO DO THIS POST RELATED TO THEIR ITEMS. THIS IS BASED ON MY EXPERIENCE HANDLING WITH THE SELLER.

HAPPY SHOPPING!!


You may also like

3 comments :

Hayatinor said...

Brapa hari tempoh penghantaran

Hayatinor said...

TEmpoh penghantaran

Hayatinor said...

Brapa hari tempoh penghantaran