Followers

AKU KEJAM!!!!!!

/
1 Comments
Assalamualaikum my sugar plump readers!


Dalin rasa macam non hado je readers dah.. *lap ayor mata jap*
Ku telah berikan harapan pelesu semata-mata sehidung hidung serta seorgan-organ yang lain..

Pertama tama tamaaanyaaaa.. Dalin tak dapat nak jadi macam idola kecil Diet Atkins Dalin...
Isk..isk.. nampok tak atas kanan tuuu.. ada dalin selit number tepon untuk tanya pasal Atkins..?
Dalin tak dapat membalasssssssnyaaaa.. serious sedih.. bukan nak sombong..

tapi dalin sekarang student final year.. ada project paper.. bukan setakat satu.. tapi duaaa! *lap air hengus*
Makanya, Dalin sangatlah super busy.. serious Dalin tabik spring pada sifu-sifu Dalin yang tanpa penat lelah menjawab soalan cerdik waima soalan bodoh Dalin..tak kira masa weyhh!! Sebab tu diorang layak di panggil sifu..

curi-curi masuk bilik kosong untuk study esok malam ada TEST!


Korang tengok di link tepi ni ----->>>
ada banyak pasal Diet Atkins.. InsyaAllah dapat membantu.. tak pun senang uols join Kelab Diet Atkins (Malaysia)
Tapi tolong niatkan awal-awal nak masuk situ sebab nak kurus.. bukan nak memporak perandakan rumah orang dengan memberi statement maut bahawa ATKINS NI BAHAYA WOIIII... siapa berkata begitu Dalin cabot bulu hidong korang patplohpat kalii.. biasa ddiaaaaa...

Kedua pula, my new year resolution is to meng'active'kan diri berblog.. tapi hampess.. banyak gila bapak nye pun adoiyai nye pun nak cerita.. tapi..tapi..tapi.. masa bin waktu sangat jeles dengan hubungan intim Dalin dengan blog.. hukhuk..

Dah bertahun Dalin buat atkins ni.. kuwoss ke dakkk? Miahahahaha.. soalan maut tauu..
mujur baju berlayer-layer.. kaver perut layer-layer! miahaahahahah



Ini bukan model Atkins.. ini bacteria.. yang korang makan dalam yogurt tu.. cam comewl jew karn 
*pelish lah.. byk W ni macam nak mintak lempang je*

Eh ini? ini bacteria comel!! miahahahaah.. *sila lempang laju2  plish*
Sebarang kemuntahan ataupun loya-loya juhharijuhmalam penulis tak akan bertanggung jawab key..

hikhik..

*muka comey gini pun, still takde boypreng* (pengsan)


You may also like

1 comment :

careno said...

Woo... dah final year... sabor yer... skit jer lagi... hehehe.. Gud Luck!