Followers

Bercinta?

/
0 Comments
Assalamualaikum my sugar plumps readers..

ihsan: google

Entry nih takdak ketan ngan diet atkins.. *tudia.. bahasa kedah* 
Dok tengok kat celah celah fesbuk tu.. ramai bebenor couple sana sini.. hat paling advance budak sekolah lah.. dok "mami dedi/papa mama/bebi hani"

Adakah bercinta/couple itu satu keperluan? Atau satu kepuasan? uih.. jangan dok pikiaq puas lain ooii.. merbahaya.. 

Bila Dalin muda mudi dulu, orang lain ada boiprend, kita pun teringin.. sebelum dok couple ni, boleh dikatakan cemerlang jugak lah result Dalin.. lepas tu? *er.. nangis jap* paham-paham la ye..
Tapi tak tahan oo.. mamat tu kuat jealous.. dengan abang Dalin sendiri pun jeles.. kejap-kejap nak break, kejap nak break.. so memang break sungguh..! malas nak couple-couple..So, lepas tu result alhamdulillah gempak balik.

Lepas belajar matrik, ada sorang mamat ni, memang paling hensem antara yang semua boiprend pernah ada.. macam pelakon Ezany versi kurus sikit.. eh banyakk..tapi lama-lama dia cari orang lain yang sekurus dengan beliau.. haha.. lantak lah..

alahai.. lambat lagi pun nak mengorak langkah.. masa depan diri sendiri pun tak lepaih lagi.. :)

itu je lah.. luahan hati.. tengok bebudak ramai sangat couple..

P/s: ke sebab Dalin makin tua? huhu..
I'll Be Back!




You may also like

No comments :