Followers

Menjawab komen mereka.. (Dinding kosong.. Abang stalker)

/
4 Comments
Assalamualaikum my sugar plumps readers!

kerana saya malas nak balas komen di ruangan komen tu, kita buat new post buley?

bebaru ni Dinding Kosong komen,  "lately ni selalu mimpi baby, kids."
maknanya kamu nak sesangat anakk.. hehehe...

Abang stalker pulok, penah mimpi gitu ke abang stalker?


Tapi kan.. sambungan dari entry INI, bila Dalin tengah tidur malam-malam, rasa kaki ni macam ada orang nak sentuh... uhuhuhuhuuu..


You may also like

4 comments :

dindingkosong said...

dalin...nak sesangat anak?? OMG...i ni kawen pon belom..bf pon xde...apatah nak bertunang, mama abah mengamuk karang...belajo x abes lg...hihihi..betul ke u punya tafsiran utk i? hihihihi

Abg Stalker said...

alamak ai..asal le bt cite seram ni.. +_+

Dalin said...

hahaha.. OMG.. nak tergelak sungguh.. but I cannot gelak kuat2.. in pain.. :(

tapi.. sila jgn percaya tafsiran ni.. hahaha...

Dalin said...

abang stalker: mmg seram pun.. pada sesiapa yang alaminya.. sebab tu tak tido lagi niiiee.. huhuhu..