Followers

Aku Menangis.. (Al-Fatihah)

/
7 Comments
Assalamualaikum my sugar plumps readers..

Pasti semua dah tahu yang semalam tanggal 11.11.11 ada satu kemalangan ngeri membabitkan bas persiaran dengan lori pasir kan? Ye, semalam Dalin tengok berita.. tapi sekadar imbas lalu macam tu je.. sebab katanya  dari Kulim.. dan nama-nama mereka disebut seimbas lalu..

Tapi harini, Dalin tengok berita tengahari.. nama salah seorang mangsa korban disebut.. dan GAMBARnya dipaparkan.. Dalin macam, "Ni Cikgu aku!!" oh.. sedihnya.. sebak rasa.. Cikgu Siti Hajar Mohamed kembali ke rahmatullah.. Dia mengajar Dalin sivik, tahun 2008, masa tu Dalin form 4.. walaupun kejap je ngajar, tapi ada memori terindah sebab dia pernah sebut sesuatu yang sweet kat Dalin.. apedia tu, biarlah kenangan antara Dalin dengan cikgu Dalin ni..

Semoga Arwah cikgu ditempatkan disisi orang-orang yang beriman.. Dia baik sangat.. peramah.. suka berceloteh.. waktu Dalin taip ni, tak henti-henti air mata tumpah... Tolong halalkan segala ilmu cikgu..
pepahamlah kan, bila mengajar sivik ni, banyak kearah jadi manusia.. cintakan keluarga.. negara..

harap readers semua sedekahkan Al-Fatihah buat cikgu Dalin ni..

SAYA RINDU CIKGU...


You may also like

7 comments :

EYFAalias said...

oh really? sedihnya. eyfa ada baca berita pasal ni. serius kesian dekat mangsa2 excident tu. Al-fatihah untuk arwah :(

Dalin said...

dulu cikgu tu cikgu sekolah dalin, tapi tak tahu pula dia dah pindah ke Sekolah di kulim..

Saddila said...

al-fatihah .

kak dalin jgn sedih lagi ye . senyum :)

nurul ain idris said...

al fatihah, ya kami ain pun baru ingat cikgu tu ajar pj masa ain 4amethyst,dia selalu semagat time nak pj, all girls kena pakai baju pj,paling tak lupa dia ajar ain cara nak kira bml, pernah juga sembang dengan dia pasal make up, friendly gila dia

Abg Stalker said...

abg sedekahkn al fatihah juga..jgn sdh lg.yg da prg tu mmg ajal dia,kita yg hidup doakn dia tenang disana.

bieha said...

al-fatihah

Liyanaroxx said...

Al-Fatihah