Followers

Semoga Kak Norma Kembali Kuat dan sihat!!

/
10 Comments
Menitis air mata Dalin ikot cerita blogger-blogger lain..
Seorang blogger nama Kak Norma.. sakit.. 
Dalin dapat tahu dia ada brain tumor stage ke-empat..
setahun berkahwin.. dapat baby boy yang sangat comel..
Allah bagi dugaan yang maha Hebat...

Sama-sama kita berdoa Kak Norma kembali sihat..
Kak norma dapat main, jaga, membersarkan baby boy dia..
sama-sama menderma untuk Kak Norma..
Bantu Kak Norma serba serbi..
Alhamdulillah Kak Norma diberikan suami yang sangat baik..
Yang jaga Kak Norma sungguh-sungguh..
Kalau orang lain, dah lama tinggal kan?

Info Dalin ambil tru HERE and HERE

Lawa kan?
Kak Norma dengan baby boy
Ibu mana yang tak sedih bila tak dapat nak dukung, belai, mandikan anak sendiri?
Kak Norma tak pernah pinta jadi mcm ni..
Sentiasa ada teman disisinya..


Sesiapa nak menderma..

Bank : CIMB
Acc Number :01070068677528
Nama :Noormawati Mohd Rasif


Doa-doa orang yang ikhlas.. sentiasa dimakbulkan Allah..


You may also like

10 comments :

GlamaDy said...

urmm.. kesian kot. :'(

Dalin said...

@GlamaDy : tau takpe.. Dalin ikot pekembangan dia.. sedih..

Bigdaddyz said...

cukup terasa...

Dalin said...

Bigdaddyz: berat mata memandang.. berat lagi bahu yg dipikul..

y u y u Z u l a i k h a said...

:'( doa kan kak Norma cepat sembuh...

Dalin said...

@yuyu Zulaikha : betul tu kak yuyu.. thanks for the info.. moga2 Kak Norma cepat sembuh~ Amin.

Liyanaroxx said...

Kak Norma bukan blogger dalin..yang blogger adalah biras dia,kak moon...dia yang update citer pasal kak norma dlm blog dia... :) mmg kesian,akak pown mengikuti blog kak moon dari dulu...dia pown keje satu company dgn akak...doakan yg terbaik utk kak norma ok?Amin~

Dalin said...

Liyanaroxx: ouh? but sis PinkyMomma kata dia mmg bloggers.. kak ipar dia mmg blogger.. kak moon.. yep.. harap2 dia sembuh.. amin..

EYFAalias said...

:( kesian.

Dalin said...

@EYFAalias :kan? sobs.. sobss.. news baru2 ni dah dah bercakap.. lau tak 2 3 bulan tak bersuara..