Followers

Segmen | Jom Follow Blog Saya Bersama Garam!!

/
6 Comments
Wooot Wooot..!!
Hehehe.. rasa kelakar lak..  ^_^
Tahu kenapa?

aaa.. meh baca kt bawah ni..
JOM FOLLOW BLOG SAYA BERSAMA GARAM!

Haaa Syarat-syaratnya senang sangat. Copy Paste pun boleh.

#1 - Follow Blog Hafiz aka gegaramasinlah.blogspot.com. 
(tak perlu ganti pun sebab nanti sape nak join, boleh follow blog korang. : ) )

#2 - Buat post bertajuk Segmen | Jom Follow Blog Saya Bersama Garam!!

#3 - Copy header ni dan taruk pada post anda. taruk dekat side bar lagi bagus.. tapi tak wajib pun.. hehe..

#4 - Post anda mestilah bermula dengan perkataan Woot Wooot! dan berakhir dengan perkataan Selamat Pulang!! ^^ sebab tu trade mark blog haha

#5 - Tag sape dari mane korang dapat post ni.

#6 - Post kat komen saya supaya saya pun boleh follow korang.. hehe..

#7 - Post dekat group-group blogger kat facebook kalau rajin. huhu..

#8 - Settle!


Tag dari Inchek Hafiz sendirik sebab beliau terjah ke chatbox Dalin..
THANKKKKK YOUUUU!!!

Maka dengan ini..

Moh le join.. I polo you.. 
*terasa macam org DiGi lak, maklum le perut membesor lps sahur*

Okeyh!!

Selamat Pulang!!


You may also like

6 comments :

Inchek Hafiz said...

haha.. comel-comel.. meh ajak member join skali.. kasi meramaikan majlis.. huhu.. thx join! XD

Dalin said...

Comel?? Dalin mmg comel.. oops terperasan lak di bulan mulia ni.. hoho..

cik wanie Lovela (CWL) said...

comel adik akak ni

Abang Stalker said...

woot woot...perut lapo ni~ :D

Dalin said...

@CWL : Nama pun adik akak kan ^_^ mesti comel mcm akak nye.. cuma lain mak lain ayah je..

Dalin said...

@Abang Stalker : perut lapar di pukul 3ptg? sabot bang.. sabor..