Followers

Jom Cari Musuh

/
6 Comments

Aaa.. Ni Dalin takmau guna "Dalin"
Dalin nak guna 'Aku'..
Baru brutal seiring dengan tajukkan?

Aaa.. Aku blogwalking macam besa ar..
Apehel 'blogwalking'? tak gagah arr..

Ok.. 
Aku terjah blog orang len macam besar ar..
-Macho ak bunyik?-
Time terjah-terjah blog aku nampak ar pasal Cari-Cari Musuh ni..
Pergghh... Aku memang suka cari nahas! Cari musuh!
 
Jom pakat join cari Musuh weyhh!!

Kelik SINI

happy blogging dearest dearest semua!

*Nota kaki.. Dalin tak brutal pun*


You may also like

6 comments :

EYFAalias said...

join juga! hehehe. boleh jd musuh ni :P

Dalin said...

@EYFAalias : kan? kan? mana tau boleh jadi musuh sesama kita.. hikhik...

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

Dalin said...

sesamo~!

Nak jiran dgn Sajen Keror buley? ^_^

Abang Stalker said...

dalin abg da jd alien..T_T jgn lpe abg di bumi tau.

Dalin said...

@Abang stalker: dah jadi alien? ffuhhh.. ek? kalau abg Alien, knp abg ada di bumi?