Followers

Lelaki Kesayangan Ku??

/
2 Comments
Mahap le.. Lama benor tak hapdet yerk..
Cari USB nak connect dari Phone ke Lappy ni tak jumpa..
Pilus Hati taw.. Saje je USB cable ni! Grr..

Jarang sekali Dalin tunjuk Incik Teman kan?
Perlukah? -.-"

Entry ini memang nak tunjuk pasal Lelaki Kesayangan Dalin..
Kalau ada masalah.. dia akan dengar.. 
dan kalau boleh ada jalan, dia akan selesaikan..
ada masalah duit, memang dia akan bagi there and there jugak!
Make up habis.. Ngadu je terus dapat..*walaupun nampak muka cam pasrah je*
Kalau time nangis tak puas hati, terus peluk dia!
Nangis kt bahu.. uhuk..uhuk.. walaupun depan orang ramai..
Last time nangis waktu gi Thailand awal tahun ni..
 Kes tak puas hati la.. bergaduh dengan orang lain. >.<"

So, baru-baru ni keluar gi Mall.. ala.. Jitra Mall je...
Makan lunch sesama.. sweet kan?

Left: Mocha Shake belongs to him.. Right: Choc Shake (mine)

Seddaaaapp... Slurrpps!!

Sweet... and Delicious! :-p

Waiter dah datang.. menunggu Dalin habis snap gambar.. marah beliau!

Nasi and Ayam Phat Phet.. memang sedap..
Simple.. yet delicious! itu yang pentingkan?

Nak tengok siapa dia lelaki kesayangan tu? Scroll ke bawah!
 ..
..
....
..
...
....
....
...
...
...
...
...
...
Lelaki kesayanganku a.k.a AYAH!!!
 Dalin pun bagitahu ayah nak masukkan dalam blog..
Ayah suruh ambil gambar lain, sebab tadi tu tak hensem.. tak ready katanya..
Versi hensem macam mana pulak?
..
..
..
...
..
..
...
..
..
....
...
..
..
Lebiu Ayah! ~yes! ayah suruh tangkap gambar ini utk masuk dalam blog~
 ~layankan aje~

One day tunjuklah dekat ayah dengan bangga nya Header blog ni.. Iye lah.. sebab gambar ayah pun ada terselit.. tahu apa komen ayah?

"Laa.. Masukkan gambar dalam blog ke? Patut la setiap kali ayah keluar.. Semua orang angkat tangan kat ayah.. rupanya ayah dah famous!"  ~.~"


P/s: Lelaki Kesayangan ini bukan insan yang sama dengan Incik Teman.. >.<
 


You may also like

2 comments :

tomato said...

hahahaha kelakar lah ayah dalin ni .. sweet je .. hihih ^^

krim salam tau ;p

Dalin said...

hehehe.. InsyaAllah.. (",)