Followers

Fedup~

/
11 Comments
Saya budak Baru belajar..
walaupun dah tanya pak cik yakni Pakcik Google.. tak dapat jugak nak slove..
putus asa.. isk..



tak reti buh iklan nuffnang weyhh.. 
hampa rasa..
godek sana.. godek sini..

last-last fedup..

ok.. Biarkan berlalu..

ada sapa sudi tolong masukkan dalam blog ni?




You may also like

11 comments :

tomato said...

alaaa shiannye laling sorang ni ..

dekat website nuff tu ada ajar kan nak letak dekat leaderboard, sidebar semua .. ce try tgk .. tamo fedap2 ^^

Orang Utara said...
This comment has been removed by the author.
Dalin said...

huhu.. nak buat camne.. letih dah.. takmo dah amik tahu.. huhuhu.. >.< tgk lah esok lusa kalau ada mood.. ^_^

...sWeeT uMi... said...

alahai cian kat dalin...mmg dia menguji kesabaran skit...umi pun cam tu ari tu...relaks dulu ek, pastu cuba lg (^_^)

Abang Stalker said...

dalin,cuba google cmni "cara pasang iklan nuffnang".rsnya byk.pilih yg mn dalin faham k. :) sbb abg pun bru je bt,abg google jgk je.nk ajr,tp abg x brp pndai sbb abg ikut instruction je.

Dalin said...

@Sweet Umi: Dalin ni jakun sikit bab2 alam cyber alam maya.. huhu.. igt nak biarkan je lah.. hihi..

@abang stalker: Dah google semua dah.. maybe otak Dalin ni ada wayar tak betul kut.. tak reti nak baca instruction dier.. hehehe.. >.<

Abang Stalker said...

ok..dalin jln2 la kt blog2 yg ske bt tuto.then try tny depa. :)

Dalin said...

hehehe.. Ok abang Stalker..

terima kaseh byk2... ^_^

Halen said...

hehe teruskan usaha menggoogle yer. akak dulu pun terkial2 nk pasang iklan bila dh dpt pasang br lega.

Halen said...

hehe teruskan usaha menggoogle yer. akak dulu pun terkial2 nk pasang iklan bila dh dpt pasang br lega.

Dalin said...

hehehe.. dah berhentikan usaha dah kak.. hihi.. tak reti nak godek2 benda alah ni.. >.<