Followers

Apa korang rasa..?

/
3 Comments
If korang ada insan yang paling korang sayang..
tapi mencalarkan hati korang?
kenal bertahun lamanya..
bukan setakat tu.. mencalar kan hati mak bapak korang?
yang buatkan korang nangis siang dan malam?
yang membuatkan mak bapak korang susah hati?
yang membuatkan insan2 yang kita sayang Marah?



You may also like

3 comments :

S.A. said...

Pernah terjadi pada saya, best friend yg bersifat begitu. Saya bagaitau dia saya tahu segalanya dan saya tak nak berhubung dengan dia lagi. Lagi baik biarkan berlalu :)

tomato said...

memang geram sakit hati dear .. ambik masa lama nak sembuh .. tapi lama2 memaafkan lbih baik & tenang .. fikir baik2 ye ^^

tmo sedih2 marah2 :)

Dalin said...

S.A: betu3.. lebih baik biarkan ia berlalu... kalau tak, asyik mengganggu fikiran jer.. *sigh*

Tomato: thanx sistah~! geram mmg geram.. hope time heals me..