Followers

Akhirnya!!

/
4 Comments
Akhirnya!!!
kini pasti
Ku merasai cinta nan suci...
la..la..la..la..
mau menjerit gini kalau Dalin karoke lagu ahkak Anita Sarawak
awwwww..!!
hoho.. tetiba Dalin rasa syiokk pula.. tahu kenapa?
sebabnyee.. 


jeng jeng jeng jeng jengggg...

Baru dalin perah santan perasan..
ada dua bloggers yang sangat-sangat-sangat-sangat-sangat bangat langat Dalin suker..
menjenguk belog inii... huhuhhh.. rasa nak nangis terharu youh!!


besst ouh belog derang.. mari kita perkenalkan yang pertama..!

Anak Dara Comel ini.. kukuku.. dia dah Mak kepada dua nak masuk tiga..! (congrats!!!!!)
seyesly lawoo... walaupun hati tisu.. <--- ai selalu guna ayat ni dari momma hawt!!
Kisah dia besh sbb korbankan diri (bukan bunuh diri ye..!)
demi family ahkak ni.. dari bekerja.. duduk di bando.. pindah ke Ganu. duduk di kampung..
tapi ahkak ni terror.. buat bisnes sama.. 

Yang best sebab momma ni suka PINK..
Suka buat lawak..
Suka make-up..
gilo-gilo sket..
suka citer pasal family dier..
dann.....

...
...
...
..
.
Suka guna ayat 'non' 
Tak caya Moh kite Kelik kat Banner bawoh ni!
ley kira non beliau itew.. hahaha.. 




Blogger kedua ni.. baru betul anak dara comeys!! hehehe.. 
Dalin tgk muka dia ada iras-iras Anne Ngasri lah..
Dia ni suka tometo.. isk! tak faham le.. naper ejaan TOMATO, tapi sebut tometo.. hiks!
rasanya ahkak ni mmg ada tomato di rumah serta henbeg beliau.. tidak lupa juga ladang tomato..
eh! tahukan korang, tomato sangat bagus untuk kulit kita??
amalkan dengan makan tomato..
atau kopek saya orang kedah lahhh! Kulit nipis nya itu, dah lenyek2 isi basah tomato di kulit anda.. 
memang superb!
and ahkak ni kalau pakai shawl mmg sgt lawoo..

ade lagi lah! Abah kepada blogger ini baru kena operet..
Alhamdulillah semuanya selamat.. Moga cepat re-cover balik from the operation tu..
sama-sama kita doakan..

Jom jengah Kak Tomato nihh!!






You may also like

4 comments :

PinKy MoMMa said...

erkkkk saper tu hahahah..blog dalin pun cute sbb pink hahahaha ;)

pssstt melaka tak tau kt ner gerang asam tu..ermm sebab biasanye jumpa kt org kawin dik huhu..

owh ya..tenkiuuuuuuuuuuuu ;)

Dalin said...

hehe... ntah le sis.. saper tah.. hehehe.. yang pastinya ahkak tu seyes comey...


ouh.. jawabnya susah la nak dapat gerang asam tu.. huhu.. kena cari resipi ni.. hihi..

Thank you~!

tomatokering :) said...

errrrrrrrrrrrrr tomato kah itu ??

sob sob :') :')

ganda seratoslimapulohnam sayangss dalin ! :")

Dalin said...

erk.. rasanya mmg tomato lah tu.. hehehe.. terharu sgt akak tomato sudi dtg sini.. hehehe..

sayang tomato gak~!! ^_^