Followers

I would like to say A HUGE THANKS to my Sistah!!

/
2 Comments
Free Image Hosting at Clipart Guide.com

Why??? Hehehehe.. Well.. nak dijadikan cerita, telah masuk satu Peraduan dari Blog Yuyu Comels Mato BEsOrr tu.. Ada pernah buat entry dulu..tak ingat ke??(eh, bajet ramai baca blog kau ke Dalin..) Okeyh.. tak larat nak citer panjang-panjang, al kisahnya di entry SINI.

Maka Dapat lah diSponser kan untuk ditukarkan segala bagai di Blog picisan ini.. oleh Sis Fyka tomey2 nih.. (Kak Fyka).. Memang Sis Fyka buat deco meco teko Blog.. Sebagai kerja part-time beliau... Dalin sebagai insan yang sekarang ni menganggur, takde income..tak mampu lah nak beli and upah kak Fyka renovate teratak LynaCam. Mujur di sponser.. kalau tak, alamatnya takde lah Blog cantiks mantiks ginihh.. So, This Post is actually for Kak Fyka ni!!! Thank yooouuuuuuuuuu everrrrrrrrrrrrr so Much!!! sayang kak fyka!!! Memang sangat memuaskan.. So, sesiapa yang nak tukar header meader comels2.. or Background cun melecun meletup, Silo2 lah ke blog kak Fyka.. (Sini..) Harga sebenarnya memang dalin tak taw.. hihihi.. tapi Kak Fyka ramai yang kata hasil tangan kerja Sis ni sangat memuaskan dengan bayaran yang dikenakan.. So, apa kata anda ke Blog Sis Fyka sekarang juga! (Ini adalah satu perintah!)

To Kak Fyka,

Thank you ever so much.. Lawa sangat.. Memuaskan.. Sorry Dalin menyusahkan Kak Fyka minta itu ini di tambah-tambah dalam blog picisan ni.. (demand lebih lak Dalin!) Love you Sis.. hihihi... Memang sangat-sangat-sangat bangat pengat Langat Memuaskan!

Lots Of Love,


Insan jauh Di Kedah..


You may also like

2 comments :

Anne J said...

yeay dalin dah ada nuffnang!! kak nurul dah click!heehehehe..

Dalin said...

huh? hehehehe.. lama dah letak.. hihihihi... TQ.. wah.. org iteww dah balikk..