Followers

Apa Yang Latest?

/
2 Comments
Yang Pertama-tamannyyaaaaa...

latest... huhuhu.. susah nak kutip semangat after down gilers..

Secondly... yeayhhhh!!! dah Quit from politics.. no more Puteri Desa Aman or Puteri Desa Kampung or Puteri Bandar Aman whatever.. ada meeting or perjumpaan tertutup, I have to politely reject.. If you want my dad untuk bg advice ke, ideas or what so ever.. go ahead.. Dalin hormati.. tak dinafikan my dad banyak sgt ideas.. rugikan kalau for the benefits of country.. plus my dad tak minta one cent pun.. cause my family and I sayang UMNO.. tapi bila kupas issue umno ni, sakit hatii! masuk politic for the sake of diri sendiri.. lepas tu bagi anak bini family makan dengan duit yg niat tak betul tu... tapi kempen pilihanraya tu tetap pergilah.. still lagi ahli UMNO.. but aktif jumpa orang sini sana? ideas orang lain, tp you are not somebody.. so, ideas you di claim oleh orang lain lah..

Thirdly.. My sistah, dah transfer ke Perlis.. as Pen. Pengarah di Jabatan Biro Guaman.. and still peguam persekutuan.. Alhamdulillah.. dapat lah bantu orang susah yang tak mampu upah lawyer..

dah quit politic. buat apa skrng??? haaa.. ni yang keempat.. tolong orang yang nak cari kerja bekerja.. tapi taklah 100% tolong, just bagitau di mana ada jawatan kosong or orang yang perlukan kerja.. bergantung pada individu tu nak apply dah sebagainya... from SPM, siapa yang nak cuba nasib or try cari kerja, InsyaAllah dalin boleh tolong.. just email me at nurdalinazulkhairi@yahoo.com tapi janganlah kerja setakat SPM, tapi nak kerja engineer.. huhuhu.. just bagi resume kalau ada.. and kelayakkan semua.. InsyaAllah..

upah?? takde.. free of charge.. selagi boleh Dalin tolong.. Dalin tolong...

tu je la kowt... hihihi..


You may also like

2 comments :

Anne J said...

lamanya jugak tggu update dari dalin..mish u..hehehe..

Dalin said...

lama? hehehe.. takde ideo lah kak nurul.. muahahahha..