Followers

Assalamualaikum my sugar plump readers!

Seriously dah lama tak masuk sini.. dan Dalin sangat terkejut bila jumlah follower bertambah sedikit..
bila nak tengok approval comments, banyak komen yang buat Dalin tersenyum.. Ramai yang membaca blog Dalin sebab Diet Atkins.. Syukur Alhamdulillah...

Harap pembaca semua dapat manafaat yang bagus dari blog ini.. Malangnya Dalin tak dapat nak berblog dan post benda baru berkaitan Diet Atkins ni.. Bagi yang tak tahu, Dalin adalah pelajar universiti.. waktu cuti semester aje lah yang free nak hapdet blog.. itu pun kalau Streamyx kat rumah ni sihat walafiat..

Ada jugak readers yang contact dalin melalui whatsapp.. Kalau Dalin sempat, InsyaAllah Dalin balas.. kalau tak balas tu, harap maaf ye sayangs semua.. ini adalah disebabkaaaaaannnnn..


All of your comments Dalin baca satu persatu.. tapi balasnya idak lagii.. huhu.. mahaaaappp.. ni pun Dalin secara haram tak berapa haram update.. tak padan dengan esok ada test BIOLOGY..

Thank you very much..

p/s: bagi sesiapa yang nak tahu apa itu DIET ATKINS, click SINI