Followers

Ya Allah.. Apa la nak jadi dengan anak dara sorang ni..? Dah kemana hala baru nak hapdet blog? ya.. setelah seminggu lebey-lebey, A.K.A hampir dua minggu habis belajaq baru nak cerita? yeyeye.. itu saya.. Mood nak melulis yilek.. tapi gambarnyer banyak lers.. jom.. jom..
musim bunga di KMP

sedang mengusha jejaka hensom di padang~!

"Oh! jgn kau pergi wahai jejaka2 hensom"

kenangan.. Lappy lama pun ada, time ni Cik Putih saya merajuk kena hantar serbis..

Gila "kemas"

Di Library pun sempat buat 'kerja'

demam.. huk huk...

ngade-ngade

Lab terakhir dengan Puan Sarah

saja buat 'kerja' dgn besties

Papai.. mau jalan-jalan

Lebiu.. Muahh!

"eh2.. apa tudi atas tanah? cacing ker?" "bukan lah oligochatae lah" "sama jer tu.."

roomates, dr kiri mek klate, tgh minah Kedah, kanan sekali Mok Cik Ganu.. *maaf, beliau bukan Peranakan Cina atau diberanak Cina ye, beliau melayu tulen*

huhuhu.. pehal muka aku camnih! Kanan sekali Ain, mek klate gop.

Bersiap nak ke kelas.

Ensem kan? Comel kan? syg.. beliau belum jumpa Tok Mudim lagi.. *maaf ye Ang..*

cuba jadi model tak layak depan Lab..

Waa curik keluar dgn Pensyarah waa ooo! dgn isteri dia ooo.. seriously wife dia gilos baik sgt!

Yash baca Paper ye.. bukan buat kerja... hohoho... Lebiu Yash! <3

cubaan menjadi hantu kacau Ika gagal! hampeh... *sedang bersiap nak Bersantap bersama Raja Perlis*

cobaan mengoda Mas berjaya.. haha.. *dinner bersama Raja Perlis*

Jamuan Raya 2010. *dua mek klate, duo minah kedah*

Sewel eh farewell party Bilik.. isk.. isk.. *eh, perasan tak muka I bersiri berseri?* hee..

jangan tiru aksi ini dirumah, waima di tengah jalan, melainkan korang dah sahih lagi benar dah kawin..

Cupcakes I sponsor from Kak Hani, thank you kak Hani!
Kalau uols tergoda dan ternoda dengan cupcakes ni... duk area Perlih, tempah ler kat Kak Hani, seyes sedap.. nyum2.. Kelik Hiyer  Kak Hani jugak boleh buat cakes and cupcakes utk hantaran, wedding, or suka-suka nak makan.. berbaloi-baloi...~!


Banyak lagi gambor di KMP.. kenangan... kalau nak tengok.. add lah di Facebook den yo.. malaih nak upload2, byk sgt.. Papaiii..


ingat tak dulu ada gitaw pasal perjumpaan dgn Dato' Mukhriz yang my mom and dad wakil I sebab I tak dapat pi tu? (Kelik Hiyer) naahh.. enjoy~!