Followers

Sykur Alhamdulillah.. banjir di kedah tiada effect ke atas rumah Dalin.. rumah Dalin nun di atas bukit.. andai rumah Dalin banjir, akibatnya satu kedah la bah~! huhu.. cuma laluan nak ke jitra tak boleh dan laluan ke Alor Star.. Air masih ada lagi.. syukur.. sebab ayah dah buat tangki besar untuk ambil air hujan dan sedut masuk dalam sistem perairan rumah.. mujur ayah dah buat sekian lama dulu.. sewaktu bajir berlaku, Dalin, ayah n mak keluar buat pemantauan.. sedih ada.. geli hati ada.. sedih sebab ramai rumah2 kampung kena masuk air, dan geli hati bila tengah-tengah pekan changlun ada ikan melompat-lompat tengah jalan~!! jom tengok gambar-gambar ini.. n







just now Dalin jadi penghantar bunga.. from daddy to mummy with Love.. ahaks.. romantik kan mak bapak I? *wink wink* every year, each time convocation (waktu nie je lah banyak jual bunga kan?) daddy akan beli bunga utk my dearest mummy.. last time daddy senyap2 masuk office mak dan letak bunga.. so waktu habis lunch, mak masuk ade bunga.. and this time, dalin jadi penghantar bunga.. ke office mak.. semua mata memandang.. ekeke.. OOps.. sebelum tu, sempat tangkap gambar dengan roses mak~! ekeke..
Assalamualaikum my sugar plump readers

Hi..
This is me..
and yes, that is my dad giving me duit raya..! *Me loike it* haha..
and that is my mom..

♥ I'm the youngest daughter in the family
 I have an older brother..
 and a sister..
♥ yup.. just the 3 of us..


I talk alot.. yes.. I mean ALOT
and people easily get annoyed with my loudness and my non-stop-talking
but sometimes I can be a reserved person..

♥ I love to laugh
♥ but I'm easily to get mad..
*yes, hasutan syaitonnirojiim* 

I love travelling
I love cooking and making experiment with new recipes
I love animals

♥ I hate shopping (as I dont have a lot of money)
♥ But  I do love watching movies
♥ and I love bowling even I end up into the LONGKANG!
♥ OH! and don forget karaoke, even if I sounded like a frog.. :'(

and I'm an unpredictable lady..
easy to make friend..
but hard to get.. *seriously*

I think that is all for now..

p/s: Oh! and I love 9GAG.com