Skip to main content

A new Love is growing

 


Assalamualaikum blog.. tudiaaa.. lama tak pernah update apa-apa.. 

This blog has always been in my mind.. Because there is nothing much to update..

But I decided to update this today.. This is going to be a place where hopefully one day Baby M can read this post (InsyaAllah future posts about you)

Thanks to your Mama for allowing you to call me Mommy <3 

The moment your ayah and mama told us that you're in your Mama's tummy, Mommy was super excited. I did not show my excitement that much as before you, your Mama had a miscarriage so we were trying to stay low yet praying day and night that you'll be full term and healthy..

Your mommy and Mak have been chatting to each other about how we are so excited waiting for your arrival.

I could not believe even though you're not from me, yet my love for you grows every day.. It is so amazing how we can love someone that we haven't met yet isnt it?

Updates from your Ayah about you always excite me and made my day

Mommy and Mak have been planning what to buy for you and your Mama

Mommy will not see you often as mommy is residing in New Zealand. But please know no matter how far the distance, Mommy will always be there for you, your Ayah and Mama..

Semoga anak sulung Mommy membesar dengan sihat dari dalam rahim hingga dilahirkan dan sehingga besar selamanya.. Aamin Aamin Ya Rabb Al Amin..

Mommy is going to Malaysia next year and InsyaAllah by then you will be about 2 months old.. Can't wait to meet you Baby M! <3 

-Pen's off-

Comments

Popular posts from this blog

Recipe Diet Atkins fasa 1

Assalamualaikum my sugar plump readers!! Haaa.. Ni Dalin nak kongsi recipe Diet Atkins yang sekian lama nawaitu tertanam di jiwa... tapi sebab tak siram-siram dan tidak pernah semai.. maka ku biarkan ia termati disitu.. hah! Curlas tak puitis iols.. Dalin takmau lah kongsi recipe yang setakat - Pagi: 2 Telur setengah masak - Lunch: ayam 2 ketul, dan sayur sikit -Malam : bla...blaa..bla.. air: bla..bla.. liter Huh! Sila abaikan ye.. sebab semua orang boleh buat menu simple ni.. korang google je "menu fasa 1 diet atkins" segelambak senarai website yang hado.. korang click je.. kalau tu pun malas, iols tak dapek buat apa melainkan SEPICHLESH (baca: speechless) So, mari kita berkasih sayang dengan segala mak nenek recipe yang Dalin ada cipta sendiri, or idea ambil dari KDA or ambil ilham dari masakan biasa, tetapi dijadikan Atkins-friendly food! Jom cekidautt.. AMARAN: POST INI SANGAT PANJANG Muffin Tolor ~2-3 biji telur ~tun

Saya Berpuasa sambil berAtkins!

Assalamualaikum my sugar plump readers! Alhamdulillah.. ini hari pertama Dalin berpuasa sunat.. bukan puasa biasa.. kira special juga, sebab Dalin sertakan dengan Diet Atkins! Ini bukan Puasa Ganti.. bukan Puasa Nazar.. sekadar puasa biasa.. boleh dikatakan puasa sunat lah kot, walapun hari Selasa.. sebab takkan nak niat "kerana aku nak kurus" kan? lapar? letih? dahaga? penat? Alhamdulillah itu semua tidak berlaku..  Dalin jenis kalau nak buat sesuatu, Dalin kaji dulu...Macam awal-awal Dalin kenal diet Atkins dari SINI , Dalin kaji dan baca dulu.. baca blog dia dari awal sampai habis.. lepas tu baru kenal Kelab Diet Atkins di FB dan blog Taknakgemuk.com. Maka nasihat yang diberi oleh sifu saya, dari Kelab Diet Atkins ni, bangun awal untuk bersahur sebab anda perlu minum banyak air! lebih dari 1L.. Masa sahur pertama saya, saya minum air 1.8L air.. lepas tu saya makan egg rolls untuk sahur.. ala-ala kuih ketayap.. cuma kulitnya dari telur dadar, dan inti nya dari tuna, chi

I said 'I love you' the last

I said 'I love you' the last. You came to my life while I was fragile, and yet independent. I still am. I mean the last part - independent. I was fragile because my last relationship before you four years ago scarred me. It scarred me to be in a relationship because I was too tired to start again. To know someone new. To know the bad and good in you. To let them know the good and bad in me too. But you told me, "Oh give yourself a chance". "I won't be like your ex and hurt you". "It's not fair to yourself because of someone else". After thorough thoughts, so I give in. But remember I forgot how to love. I forgot how to date. Because of the scar I once had. And I've been questioning you and myself, Why a guy like you be interested in me? The question I pour out to you is because deep down inside I do love you and I'm scared of losing you and you knew it too. The first date we had was amazing. No fancy restaur