Followers

Sykur Alhamdulillah.. banjir di kedah tiada effect ke atas rumah Dalin.. rumah Dalin nun di atas bukit.. andai rumah Dalin banjir, akibatnya satu kedah la bah~! huhu.. cuma laluan nak ke jitra tak boleh dan laluan ke Alor Star.. Air masih ada lagi.. syukur.. sebab ayah dah buat tangki besar untuk ambil air hujan dan sedut masuk dalam sistem perairan rumah.. mujur ayah dah buat sekian lama dulu.. sewaktu bajir berlaku, Dalin, ayah n mak keluar buat pemantauan.. sedih ada.. geli hati ada.. sedih sebab ramai rumah2 kampung kena masuk air, dan geli hati bila tengah-tengah pekan changlun ada ikan melompat-lompat tengah jalan~!! jom tengok gambar-gambar ini.. n







just now Dalin jadi penghantar bunga.. from daddy to mummy with Love.. ahaks.. romantik kan mak bapak I? *wink wink* every year, each time convocation (waktu nie je lah banyak jual bunga kan?) daddy akan beli bunga utk my dearest mummy.. last time daddy senyap2 masuk office mak dan letak bunga.. so waktu habis lunch, mak masuk ade bunga.. and this time, dalin jadi penghantar bunga.. ke office mak.. semua mata memandang.. ekeke.. OOps.. sebelum tu, sempat tangkap gambar dengan roses mak~! ekeke..